LED Aydınlatmayı Evinizde Nasıl Kullanabilirsiniz? -

LED Aydınlatmayı Evinizde Nasıl Kullanabilirsiniz?

Mobilya seçiminiz, evinizi dekore ederken kullandığınız renkler ve diğer dekoratif öğeler, mekanınızı bir araya getiren ve ona hayat veren unsurlardır. Evin içi için seçilen renklerin önemli bir rol oynadığını iddia etmeyeceğiz, ancak ev aydınlatmasının çok önemli olduğunu da söylemeye gerek yok. Mekanları aydınlatırken tasarruf etmenizi sağlayan LED aydınlatma çözümleri sayesinde büyük ve güzel bir eve sahip olabilirsiniz.

LED Aydınlatma

Belki okuduğunuz bir kitaptan, belki bir akrabanızdan da olabilir son dönemde popülerlik kazanan LED'lerin enerji tasarruflu olduğunun farkındasınız. O halde LED lambalar başka ne gibi faydalar sağlar?

Akkor ampullerle karşılaştırıldığında, LED ampuller %80'e kadar daha az enerji harcayabilir. Sonuç olarak, aylık elektrik ödemeniz daha ucuz olacaktır. LED, akkor ampulle aynı seviyede ışık üretmek için daha az watt kullanır ve elektrikten tasarruf etmenizi sağlar.

Bir LED ampulün on yıllık bir ömrü vardır. Bu da uzun vadeye bakıldığında LED ampul fiyatlarının aşırı olmadığını gösteriyor. Ek olarak, bu ışık kaynakları uzun ömürleri nedeniyle sizi sık sık ampul satın alma veya takma zahmetinden kurtarır.

LED ampuller hiçbir zararlı madde içermez. %100 biyolojik olarak parçalanabilirliği, ürün olarak çevre dostu olduğunu daha da gösterir. Bu tür floresan lambalar gibi diğer ışık kaynaklarıyla karşılaştırıldığında, aşırı ortamlara karşı daha dayanıklıdırlar. Hem soğukta hem de sıcakta çalışabilirler. Tasarımlarına uygun olarak ışığı yaymadan odaklayabilirler. Dekor için LED aydınlatma kullanmak isteyenler için bu fonksiyon çok önemlidir.

Ulaşılması Zor Yerler Artık Sorun Olmayacak

Evinizin tavanı yüksekse veya avizeleriniz sizi ampulü değiştirmeye itiyorsa, çözüm LED ampuller olacaktır. Daha önce de belirttiğimiz gibi, bu aydınlatma elemanlarının son derece uzun ömürlü olması, aynı ampulün neredeyse on yıl boyunca kullanılmasını mümkün kılıyor. Başka bir deyişle, LED ampuller, sık ışık kaynağı değiştirme gereksinimini ortadan kaldırarak hayatınızı kolaylaştırır.

En Çok Kullandığınız Alanlarda Fazlasıyla Etkililer

Evinizin oturma odası, koridor, mutfak veya hol gibi en çok kullandığınız odalarında ışık kaynaklarından daha fazla faydalandığınız bir gerçektir. Yani bu lokasyonları enerjinin en yoğun tüketildiği yerler olarak düşünebilirsiniz. Evinizin en çok kullanılan alanlarına LED ampuller takarak enerji kullanımını azaltabilir, paradan tasarruf edebilir ve çevreyi koruyabilirsiniz.

Aydınlatma söz konusu olduğunda, insanların çoğu tavan armatürlerini düşünme eğilimindedir, ancak LED'ler çok daha fazla çok yönlülük sağlar. Başka bir deyişle, belirli bir bölgedeki ışık miktarını artırmak veya belirli bir yeri vurgulamak için LED'leri kullanabilirsiniz.

Örneğin, çalışma masalarındaki akkor ampulleri LED'lerle değiştirerek hem işiniz için daha etkili aydınlatma üretebilir hem de paradan tasarruf edebilirsiniz. Evinizin estetiğini geliştirmenin ve pratik ve gözü yormayan bir oda yapmanın bir başka harika yolu da mutfağınızda ocak aydınlatması olarak küçük LED spotlar kullanmaktır.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Mutlusan Rita Priz Serisi Siyah İkili Usb Topraklı Priz - MutlusanMutlusan Rita Priz Serisi Siyah İkili Usb Topraklı Priz - Mutlusan
Mutlusan Mutlusan Rita Priz Serisi Siyah İkili Usb Topraklı Priz
İndirimli fiyat139.90TL Normal fiyat195.00TL
Tükendi
Sylvania – Gizmo Arb Sense Sensörlü Seyyar Aplik 40 LM 3000K – 0053631 - SylvaniaSylvania – Gizmo Arb Sense Sensörlü Seyyar Aplik 40 LM 3000K – 0053631 - Sylvania
Sylvania Sylvania – Gizmo Orb Sense Sensörlü Taşınabilir Lamba
İndirimli fiyat79.90TL Normal fiyat200.00TL
Stokta